کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

پخش زنده سخنرانی رهبر انقلاب در سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) گفت: در روز سالگرد امام خمینی صحبت های رهبری به‌صورت زنده و مستقیم اما خارج از حرم امام انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 27
کد خبر: ۴۳۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدعلی انصاری دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) در نشست خبری بزرگداشت مراسم رحلت امام خمینی (ره)  اظهار کرد: فلسفه مراسم امروز در ابتدا فرصتی برای تبادل نظر درباره برگزاری مراسم روز چهارده خرداد در حرم مطهر امام با عنایت به دستورات و مراعات همه الزامات بهداشتی است.

 

او ادامه داد: برای احترام به سلامت مردم روز چهاردهم خرداد در حرم مطهر امام مراسم نداریم. البته تکلیف شد که برنامه صحبت های رهبری کماکان بصورت زنده و مستقیم اما خارج از حرم برگزار شود و ما همیشه نظرمان تبعیت از دفتر مقام معظم رهبری است. برنامه ریزی های ما هم هماهنگ با دفتر رهبری است.

 

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی افزود: تولیدات فرهنگی ما برای فضای مجازی به نقطه پایانی رسیده و از روز شنبه همه تولیدات فرهنگی را در اختیار مردم قرار می دهیم و امیدواریم بتوانیم خلائی که به وجود آمده را از طریق دیگری جبران کنیم.

 

او افزود: در مناطق سفید کشور با هماهنگی دستگاه های ذی‌ربط می توانند مردم را به مساجد دعوت کنند و حداقل مراسمی را در حسینیه ها و مساجد داشته باشند و مردم سخنان رهبری را استماع کنند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار